Beneteau Grupa i Sanlorenzo priključili se prvom düsseldorfskom Blue Innovation Docku

Beneteau Grupa i Sanlorenzo priključili se prvom düsseldorfskom Blue Innovation Docku

Boot Düsseldorf od 21. do 29. siječnja ponovno postaje vitalnim središtem razmjene za nautičku industriju jer će trendovi i inovacije za sezonu 2023. biti izloženi i u fokusu kroz 16 izložbenih dvorana. Središnji stup sajma bit će Blue Innovation Dock (BID) u hali 10, gdje će se svakog dana obrađivati ​​druga ključna tema.

„S ovim BID postaje nezaobilaznim mjestom za sve poslovne posjetitelje boot Düsseldorfa. Sadržajni partner je European Boating Industry - EBI. Sudjelovanje je besplatno za posjetitelje u Düsseldorfu i, sa svojim visokim sadržajem informacija, nudi veliku dodanu vrijednost za profesionalce", kazao je direktor boot-a Petros Michelidakis koji se mogao pohvaliti novim partnerima sajma, a jedan od vodećih kad je riječ o održivosti nedvojbeno je Beneteau Grupa koja se prijavila na Performance Partner of the Sustainability Forum, gdje će predstaviti svoj najnoviji razvojni program: jedrilicu First 44 i Delphia Line.

Talijanski graditelj Sanlorenzo također je imenovan projektnim partnerom za Blue Innovation Dock. Održivost je primarna i središnja točka u budućim strategijama rasta talijanskog graditelja - uspostavio je "Odjele za održivost" za razvoj smjernica o tome kako se održivost može primijeniti i na luksuzne jahte. Osim toga, drugi proizvođači jahti, brodova i motora kao i charter tvrtke su partneri BID-a:

“Imamo ukupno 12 aktivnih pristaša BID-a. Jako sam zadovoljan što je suradnja s European Boating Industry kao sadržajnim partnerom bila tako plodna u tako kratkom vremenu i što smo uspjeli pridobiti stručnost europske politike i međunarodno aktivnih kompanija”, objašnjava Petros Michelidakis.

U svojstvu partnera sljedeće tvrtke poredane abecednim redom podržavat će boot 2023 na BID-u: Azimut, Bavaria, Brunswick, DMarin, ePropulsion, Fabiani Yachts, Greenline, Princess, Silent Yachts, Sunreef i Torqeedo.

Izvor: IBI News