Riva lansira novu perjanicu

Riva lansira novu perjanicu

Talijanska grupa Ferretti najavila je lansiranje nove Rive 68 'Diable, svoje perjanice na lokaciji Riva Sarnico. Sportski, ali elegantno, jahta je prvi put dodirnula vodu na jezeru Iseo. Izgrađen je u rivskom brodogradilištu Sarnico, a trebao bi debitirati na Cannes Yachting Festivalu u rujnu.

“Riva 68’ Diable neodoljivo je iskušenje kojemu svaki vlasnik i obožavatelj Rive jedva čeka podleći. Izgleda kao dizajn iz budućnosti, ali je i fantastično putovanje kroz prepoznatljiv Rivin stil i sofisticirane detalje ”, kaže izvršni direktor Grupe Ferretti Alberto Galassi.

“Mješavina inovacija i majstorske ručne izrade bez premca, nudi izvanredne performanse i neusporedivu udobnost. Razumijem entuzijazam koji je nastao oko ovog nevjerojatnog broda i pruža mi ogromno zadovoljstvo. ”

Jedna od istaknutih značajki Riva 68 ’Diablea je inovativni ugrađeni tvrdi krov s čistim, linearnim dizajnom koji skriva tehničke i tehnološke elemente iz vidokruga. Također štiti i zaklanja središnja područja jahte, uključujući blagovaonicu i kormilarnicu na glavnoj palubi. Rezultat je potpuna pokrivenost i maksimalna udobnost, bez žrtvovanja užitka i sportskog duha otvorene jahte s najvećom brzinom od 40 čvorova.

Još jedna funkcionalna značajka dizajna je krovni otvor koji se može otvoriti u dva smjera (naprijed i natrag). Na donjoj palubi nalaze se tri kabine za šest gostiju, raspoređene oko otvorenog prostora koji sadrži kuhinju i blagovaonicu radi svestranosti i praktičnosti.

Izvor: IBI News