Luna 49 Power - luksuzni katamaran sagrađen u Vranjicu

Luna 49 Power - luksuzni katamaran sagrađen u Vranjicu

Katamaran Luna 49 Power motorna je verzija broda bez jedara koji je sagrađen u Vranjicu, a investitori iz Poljske su zbog potencijala hrvatske jadranske obale odlučili proizvodnju pokrenuti daleko od svoga rodnoga kraja. Cijena od milijun eura zvuči zastrašujuće, ali kad vidite koliku raskoš nudi brod dimenzija 15x8 metara, onda stvari dobiju drugačiji kontekst.

Ako tražite katamaran koji kombinira moderan dizajn, izvrsne performanse i maksimalni životni prostor, Luna 49 Power najbolja je ponuda za vas. To je jahta u kojoj je svaki metar prostora važan i uspijeva zadovoljiti potrebe ljudi na brodu.

Za dizajnere Luna 49 Power udobnost plovidbe bila je najveći prioritet. Velika prednost katamarana je mali gaz, koji vam omogućuje da otplovite do mjesta gdje su drugi brodovi teško dostupni. Osim toga, Luna 49 Power model je s niskom potrošnjom goriva.

Luna 49 Power može se izraditi za individualnu narudžbu kako bi se zadovoljili visoki zahtjevi budućeg vlasnika. Također je idealan za najam. Unutrašnjost naše jahte zaslužuje posebnu pažnju. Luna 49 Power ima luksuzne kabine dizajnirane u svakom pojedinosti. Svaka od kabina ima individualno kontroliranu klimu i udobnu kupaonicu s prostranim ormarom. Luna 49 Power također ima opsežan kokpit i flybridge s vanjskom navigacijskom stanicom i odmorištem.