Cranchi E26 na Biograd Boat Showu prvi put na hrvatskom tržištu

Cranchi E26 na Biograd Boat Showu prvi put na hrvatskom tržištu

Dva nova Cranchijeva modela: E26 Classic i E26 Rider, oba duljine od 26 stopa s neobičnim značajkama, višenamjenskim proizvodima i prepoznatljivim dizajnom doživjet će svoju hrvatsku premijeru na ovogodišnjem Biograd Boat Showu.

E26 Classic je dnevni kruzer sportskog karaktera i jedinstvenog i sofisticiranog stila, u savršenoj ravnoteži između vintage stila i suvremenosti. E26 Rider dolazi iz iste inspiracije, ali uspijeva još više iznenaditi zahvaljujući velikoj svestranosti. Ovaj bowrider s vanbrodskim motorom zapravo je izvrstan za jednodnevne izlete ili tendere: može biti oboje. Zbog toga ga je Cranchi odlučio nazvati luksuznim dnevnim tenderom.

Dizajn ova dva modela potpisuje Christian Grande, a odlikuju ga čiste, mekane i bitne linije. E26 Classic i Rider plemeniti su brodovi što se i očekivalo od brodogradilišta s važnom poviješću poput Cranchijeve. Istodobno izvode brodove izgrađene inovativnim proizvodnim metodama, kombinirajući mudro prirodne i tehnološke materijale. Brodovi su prikladni za plovidbu na obali i na moru i zahtijevaju minimalno održavanje, čak i nakon cijele sezone u vodi.

Alberta Yachts

info@albertayachts.com